tirsdag, juni 12, 2012

Bråkeby.

Byen min bråker så fælt i dag. Eg liker ikkje menn som roper i bakgården klokka sju om morgenen. Heller ikkje ryggealarmer som hyler en time i strekk utanfor vinduet når det er kveld. Femti kroner til den som kan fikse det. Eg er så lei av denne dagen at eg kan ikkje få sagt det. Vil også nevne at den høgre sida av kroppen min herved går under definisjonen boss og gies vekk til den som gidder komme og hente den. Eg kan by på fødselsmerke, skeiv tann, en liten, dog ytterst irriterande valk på låret, og siste tilskudd på stammen er en uregelmessighet på en blodåre i hjernen. ALT på høgre side. Og eg er ikkje interessert i å beholde nokon av desse tinga.

Mens eg venter på at dagen skal gå over hører eg på Thåström veldig, veldig stille og gleder meg til Bergenfest. 

6 kommentarer:

Sasi sa...

Det var det lille huset på landet da, såklart med lyddempa høner og anti-bjeffende hundar. Er du med? Så kan vi grave i jorda på dagen, under dei store stråhattene våre. Om kvelden sit vi på bryggekanten, mens beina dinglar og glasa er fylt med den beste drikke..eg er klar!

Trine sa...

Eg er også klar! Ka med ei Balehelg snart? Og om naboen bråker er det vel bare å enten skyte han eller utløse et skred som tar huset hans.

Sasi sa...

Nettopp! Du har skjønt det :) Vi må få til ei balehelg snart!

Lene sa...

Etter å ha vært utplassert på Nevrologen i 3 måneder vil jeg anbefale på det sterkeste å kvitte deg med uregelmessig blodåre i hjernen. Det er ikke no lurt å ha. Men alle de andre skavankene må du ha, de er så fine, hvem ville du vært uten?

Lene sa...

Ps. er det et dårlig tegn at jeg stadig synes disse "bevis at du ikke er robot" testene blir vanskeligere? Betyr dette at jeg er i ferd med å bli en robot?

Apropo Thåstrøm så anbefaler jeg imperiet- tiggarens tal, perfekt til å booste din melankoli

Trine sa...

Ja, eg veit. Skal på ct og sånt neste uke. Eg har isåfall samme feil som min elskede Nathaniel i Six Feet Under. Bare at min er på et skikkelig lurt sted i forhold til å ikkje bli død.

Eg trur eg hadde vært omtrent akkurat det samme mennesket uten. Men det er kanskje litt kjipt med bare en halv kropp. Både i forhold til balanse og alt anna egentlig.