fredag, august 26, 2011

Nattevakt.


Eg ser på statistikken at de les bloggen midt på natta. Klokka tre, to og fem. I dag var det to av dykk innom klokka ni. Kven og kvifor? Eg er så nysjerrig! Eg veit kordan de kjem dykk inn, kva slags søkeord som gir vegen hit, men eg veit ikkje kva de vil her. Fortell meg! Da blir eg så glad.

Klokka ni i dag satt eg på Pingvinen og god-mimra med fine, gode Johanna over en-to-tre glass vin. Din tur!

Apropos bildet. Eg veit om mykje vakkert i verda og er så glad for at eg lett lar meg glede og begeistre. Men ingenting sett meg ut i så stor grad som nordlyset. Om Gud fins, trur eg han lagde nordlyset idèt han tok saltomortale av ivrighet etter å ha skapt det akk, så komplsert-fantastiske mennesket. Om nordlyset derimot har mekka seg sjøl, trur eg det er ein fusjon av alt, absolutt alt som er fint og fantastisk i verda. Eg grin som ein unge kvar gong eg ser det. Det er det vakraste som fins, og Jan Teigen kan berre zip it.

PS: Dette innlegget er laga i ørliten alkoholrus, men det betyr på ingen måte at det ikkje kjem frå hjertet likevel.

PS2: Om du aldri har sett nordlyset må vi rett og slett lage nordnorge-ekskursjon og dra på jakt a`la Johanna Lumley pronto!

4 kommentarer:

Sasi sa...

Klokka 09:58 sit eg heime i sofaen min og suser gjennom nettet. Gleda er stor når eg ser at det er to nye skattar i skattekista di. Nyte. No tenker eg at vi to skal ta første fly til Tromsø. Nordlys + Tromsø + Kristine = Akkurat det vi treng, og er veldig sant.

Trine sa...

Klokka 17.09 ser eg at Sasi har kommentert, og blir glad for det :) Når går første fly til Tromsø, egentlig? Eg vil!

Helene sa...

Nå var det vel ganske tilfeldig at jeg kom inn på bloggen din en gang, da du hadde det som status på msn eller noe.
Men uansett, jeg leser bloggen din ofte, fordi du skriver så fint! Du har en fantastisk fin måte å beskrive ting på. :)

Du har vel alltid gjort det tror jeg, for jeg leste i noen av mine gamle dagbøker her for en stund siden. I en av de hadde jeg vært på besøk hos deg i Førde, og vi leste til hverandre fra dagbøkene våre en kveld. Et av dagbokinnslagene mine etterpå gikk noe sånt som dette "Trine skriver så fint i dagboka si hun, litt sånn voksent. Det må jeg også begynne med!". Men jeg gjorde ikke det. hehe :)

klemmer fra din gamle barndomsvenninne Helene (som forresten har sett nordlyset mange ganger :D)

Trine sa...

Helene! Tusen takk! Så koselig at du er en av lesarane mine. Og eg ler meg i hel av dagboknotatet ditt! :)

Stor klem