lørdag, april 08, 2006

Jaaa! Cecil er på besøk! I går var vi på pikant for vin og fjas og oppdatering på nye triks og fanteri. Midt i prosessen dukka det opp en suspekt mann. Han, saman med broren sin, likte å ta på Cecilie og smile på en litt ekkel måte etterpå. Cecilie henta fram rødtoppsinnagena sine og var klar til kamp. Brått midt oppi alt dette, såg eg at augebryna til suspekten var ekstremt lange, dei svinga ut på en uanstendig måte, en obsternasig vipp ut, opp og fram. Og kven andre enn meg kom på at eg hadde ei SAKS i veska mi, heilt tilfeldig? - Vent to sekund, sa eg til suspekten, stappa handa i veska, og på to sekund hadde eg klippa dei rett av - klipp - klipp - ferdig! -Vart det bedre? Spurte den suspekte (og bekrefta dermed nett kor suspekt han faktisk var) som om det var det mest naturlege i verda. - Ja, sa eg og dukka djupare ned i ølglaset.

8 kommentarer:

Sasi sa...

Ho ho ho, ja kven har ikkje ei saks i lomma?!

Sasi sa...

..eller i veska om du vil:)

Anne Mari sa...

E du heilt seriös?? Gjorde du virkelig det? Så fantastisk morsom du e:)

Anonym sa...

sccjjjbkh,k 87uibb olk

Anonym sa...

Hei søta

Nå har jeg endelig komt meg inn å lest bloggen din. Så bra og morsomt du skriver! Savner deg på jobben, er ikke det samme uten deg vettu. Kos deg i påsken og hils Cecilie. Klem Tine C.

jeanette_s sa...

oi!! e du galen??

Trine sa...

Ja, eg e faktisk litt galen. Men ikkje så galen at eg kan komme i fengsel. Eller bli innlagt på ein institusjon. Trur eg, da. Mamma meiner noko heilt anna..

Anonym sa...

Ditta e nåke eg ALDRI kjeme til å glømma, hysterisk morsomt :) ska sei me kunne sjå forskjell på han óg, Trine tok faktisk ganske mykje mens ho va i gang....fekk nok litt å tenka på vaskedama vertfall...hihi