lørdag, februar 25, 2006

Velkommen også til verdens beste Velaug, også kjend som "beekeeper" dei få gongane ho vil sei noko her inne. Velaug er i tillegg til skattekistemedlem også Living-jente, så Living er no jammen godt for noko, nemlig å skjenke meg ei bøtte med fine folk! I tillegg til å vere utrulig søt og snill, oppdaga eg med stor glede etterkvart at også Velaug er hardcore Tori-fan. Og då er det rett inn i varmen hos Trinemor! V er også ein kløppar til å synge (lonely - I am so looonely, særlig den), ho er flink å drikke øl og anbefalar varmt å bli student slik at ein kan gjere det kvar dag, ho dansar sving som ei gudinne ("er det du eller jeg som fører?!? Ja, nemlig, meg!") og har alltid fine kle og søte skattar frå ei eller anna bestemor sine heklepinnar (eller sine eigne). Når Velaug blir stor, reknar eg med at ho blir den nye programleiaren i eit gøy, kjekt, spanande og bra program på tv. Da kan eg skryte på fest av at eg har delt ein lort med henne på jobb ein gong. Så det så!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du må nå jammen meg være klodens skjønneste du Trinemor! I denne drops-esken av en blogg, er det tydeligvis ingen begrensninger i avfyringer av feiende flotte gloser. Du er raus til tusen - det skal du ha!

Men så er de store spørsmålene:
Hvem skal nå bejuble min gryende gullstrupe?!
Hvem skal le, og ikke minst være med (!), når dansefoten rykker som verst, og det er tid for(ja, jeg veit: særdeles streng styring, diktering og kommendering, men dog nokså gledefylt, ikke vel?...)
farliggjøring av dansegulvet?!
Dessuten er jo lorte-baisen til for å deles mellom gjensidige lorte-bais elskere...Ü

Når det gjelder framtiden, som ovenfor beskrives lysende og stor, så kan jeg jo bare håpe at det går troll i dine ord...det hadde jo vært noe Ü Såfall skal du se at du også dukker opp på skjermen, som en av mine sofistikerte, svært ettertraktede gjester på et eller annet tidspunkt: Vi fyller glassene med noe fuktig, lar Tori entre scenen, og snakker om din lysende karriere som siste store stjerneskudd innen den norske kunstnerlige sfæren...Å...det blir vel bra!!! Ü