mandag, mars 13, 2006

Dilemma som lett dukker opp når ein bur i førde: Kva skal eg sjå på tv? Nyheter på tegnspråk, ei dame som syng visesong, sånn kvikk, veldig "stilig", eller tragisk og frekk reklame for Plan, der ein anten begynner å grine fordi ein får så dårlig samvit, eller blir forbanna for at det går an å framstille folk som offer for å få fleire kundar. Eg går meg heller ein tur med lillebolen min. Eller lilleblomen, om du vil.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Eg har lyst til å gå bole-tur eg óg!!!

Og sjå nyhete på teinspråk

Anonym sa...

har nett dei samme dilemmane her på Tysnes...men eg har vore flink å løyst dei på ein bra måte: i går gjekk eg lang tur med mamma og va på besøk til mine søte,små kusine og i dag har eg laga god middag og baka muffins:) Har lite lyst å reise til byn i måro for å jobbe.....

Sasi sa...

I Kvamsøy har vi berre NRK1 og ingen internett lenger. Så det è ikkje so mykje å velge mellom. Men så lenge det è folk i huset gjer det ingenting, og av og til è det jo faktisk godt å vere heilt aleine, der ein berre kan slappe av utan alle kanalane.. Ein ting è sikkert, ein får sett mange filmar. Kanskje eg må heim og sjå Kill Bill..:)

Trine sa...

Heidi: Du får bli me!
Cecil: Ikkje dra til byn for å jobbe! Æsj!
Sasi: Sjå kill bill og kom på besøk til meg!
Kom på besøk alle sammen!

Anonym sa...

KJEME SNART :)