onsdag, mars 08, 2006

Vi lurer veldig på om ikkje broren til Velaug må tisse snart. Vi vurderer å gi han ei eske med Lacerol, men trur det hjelp på andre ting enn tissing. Konklusjonen er uklår. Kor lenge kan ein bror sitje på rommet sitt utan å måtte tisse!? No har vi venta i minst tre timar. Ei jente vi har høyrt om, namn ukjend, kunne sitje på rommen sin i minst tre døger utan klåre teikn til å måtje latje vatnjet.

7 kommentarer:

Anonym sa...

No vart eg nesten litt skremt ! :P

Anonym sa...

Han e ikkje farlig! Må hugse at elefanta også må lata vatnet i blandt:) Minn meg på at eg skal fortelja deg noko morosamt i morgon, Kjell-Vidar! Og til informasjon: broren til Velaug gjekk aldri på do, han klarte faktisk å halda seg i fleire timar...trur han blir nøydt til å få eit klarte-å-halde-seg-utan-å-tisse-i-mange-tima diplom!!!!

Trine sa...

Hjelp! Eg har fått en Kjell!

Sasi sa...

Ye, du è blitt Kjella. Hehe. Men korleis er det muli å holde seg så lenge? Eg har tenkt litt på det og eg har komen fram til han har ein gjennomsiktigmiddel. Han har nok sneke seg forbi oss utan at vi merka det. Det er jo tross alt det mest logiske, for herregud, det går ikkje an å holde seg SÅ lenge..

Anonym sa...

Siden jeg er en kjenner av denne broren, da han har vært det så lenge jeg kan huske...veit jeg at han har en sånn irriterende sjokoladebrun farge - og tror dermed det skulle gått ganske mye gjennomsiktig/usynlighetsmiddel med for å viske han bort...
Jeg veit derimot også at slike lange perioder har funnet sted før..Hmmm..og det kommer nok av at han er godt trent fra tidligere forsamlinger av sånne knipper høylytte fjasefnisejenter...(..kan være hard kost for en stakkar det veit dere..)
Konklusjonen må altså bli: Tilstanden er normal. Ingen grunn til bekymring.
Ü

Anne Mari sa...

Eg forstår ingenting. ka har elefanten med saken å gjer? Kem e velaug og kem e broren? Koffor har han en sjokoladebrun farge og koffor e det irriterende? Det e jo en fin farge. Kem e Kjell og koffor må han absolutt tisse om han ikkje vil?? Om kem i alle daga holde seg i 3 dögn???

Trine sa...

For å forklare enda litt meir, så er Kjell bare ein forbipasserande, han kan tisse så lite eller masse han bare vil. Elefanten er der for å vise broren til Velaug kordan man skal tisse. Kan jo hende han aldri lærte det! Det er irriterande at han er sjokoladebrun=solbrun heile året. Ho som kunne holde seg i tre døgn heite Irene, men det fikk eg ikkje lov å sei. Men det kan hende ho tissa om natta, det sa historia ingenting om.